100 de chipuri românești

În Anul Centenar al Marii Uniri, la Athénée Palace Bucharest se întâlnesc 100 dintre cei mai reprezentativi români.

Români excepționali la Athénée Palace Bucharest

În timpul existenței sale de peste 100 de ani, Athénée Palace a fost martor sau contemporan al unor evenimente istorice grandioase, precum Marea Unire din 1918. De-a lungul timpului, hotelul și-a păstrat caracterul aparte, reușind să îmbine calitățile clasice cu valorile moderne, devenind astfel un reper istoric și cultural al Bucureștiului și gazdă a unor nume istorice de marcă.

Cu prilejul proiectului «100 de chipuri», hotelul devine locul de întâlnire a unor personalități remarcabile, la rândul lor repere, modele de performanță, dedicare și pasiune. În acest spațiu ce poartă urmele unor nume celebre din istorie, un epitom al ultimului secol, ne vom întoarcem în timp și vom descoperi cum printr-o tehnică fotografică folosită pe vremea Unirii (colodiu umed), cei mai reprezentativi români ai prezentului vor deveni subiectul unei noi moșteniri vizuale ce va rămâne în istorie pentru încă 100 de ani.

În Anul Centenar al Marii Uniri de la 1918, vă invităm la Athénée Palace Bucharest să descoperiți „100 de chipuri„ ale celor mai importanți români contemporani, fotografiați chiar în holul hotelului de către Radu Chindriș, prin aceeași tehnica folosită la momentul Unirii.

Chipuri în Anul Centenar

Modele de performanță, repere ale domeniilor în care activează, exemple de pasiune și dedicare: vă invităm să descoperiți o parte dintre personalitățile României contemporane, fotografiate prin tehnica colodiului umed în proiectul „100 de chipuri”, chiar în holul hotelului Athénée Palace Bucharest.

Dedicații gastronomice

Cu ocazia Anului Centenar, chefii-bucătari ai Athénée Palace Bucharest au elaborat creații culinare inedite, dedicate personalităților incluse în proiectul „100 de chipuri”. Vă invităm să le descoperiți și să le gustați pe parcursul anului 2018 în restaurantele hotelului.

Ai nevoie de mai multe informații?